Agrifac - Condor MountainMasterPlus

Оптимална стабилност и комфорт, плюс най-добрият начин за защита на посевите на хълмисти терени

Condor MountainMasterPlus е с шаси StabiloPlus, което е сравнимо с това на Condor ClearancePlus, където просветът от земята може да се регулира безстепенно между 140 cm и 200 cm от кабината. Condor MountainMasterPlus може да управлява цилиндрите поотделно, което дава на MountainMasterPlus възможността да се нивелира на наклон до максимум 20%. По този начин машината може да се движи по безопасен и удобен начин по дори по-стръмни наклони. В зависимост от наклона и корекцията, просветът може да се задава между 140 cm и 200 cm. Поради нивелирането теглото се разпределя равномерно върху всички колела, и това увеличава захвата и теглителната сила. 

Широка и стабилна

С безстепенна регулируема ширина на коловоза от 190 cm до 265 cm или 225 cm до 300 cm системата MountainMasterPlus осигурява изключително стабилна машина за хълмисти терени. При транспортиране по шосе Вие лесно можете да спуснете шасито StabiloPlus за безопасно придвижване от поле в поле, с нисък център на гравитация и нормална височина на машината!

UМаксимална защита на културите

Културите растат право нагоре. На равни или леко наклонени площи това не е проблем, когато се пръскат високи култури. Това е защото пръскачката стои между редовете успоредно на културата, и следователно не може да я повреди. На стръмни площи, обаче, това води до щети, тъй като пръскачката стои успоредно на терена, а не на културите (a)

За по-добра защита на културите Agrifac е разработил Condor MountainMasterPlus. Този модел Condor също се характеризира с доказаното си шаси StabiloPlus. Уникалното за този Condor MountainMasterPlus е неговата способност да се нивелира по наклонени терени (b).

Безопасна, достатъчно количество здравословна храна при работа на най-стръмни терени

  • Сега вече е възможно да се пръска на стръмни терени, по-стръмни от всякога 
  • Машината остава изравнена, високо ниво на стабилност на всички оси 
  • Безопасна и комфортна работа на стръмни терени 
  • Висок просвет 
  • Бързо адаптиране към неравни терени
  • Всички предимства на Condor
Запитване за брошура

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Всички права запазени.