Agrifac - Condor Endurance

Производителност, капацитет и изключително лесна експлоатация и работа

Издръжливост е способността да се издържа на приложени усилия за дълъг период от време. Поради тази причина машината носи това име Condor Endurance. Надеждна, висококачествена, самоходна селскостопанска пръскачка с изключителна издръжливост. Доказаното шаси StabiloPlus е основна техническа характеристика на Condor Endurance. Предлагат се безстепенна регулировка на ширината на коловоза от 100 cm и ширини между 190 cm и 460 cm. Със стадартен просвет от 125 сm Вие можете да обработвате полета с различни посеви. Шасито StabiloPlus и малкият ъгъл на завиване дават възможност за извършване на тесни завои. Радиусът на завиване е по-малак дори от 4,50 метра! На машината Condor Endurance е монтиран полетиленов резервоар (PE) с обем 8,000 литра. Това дава възможност да се работи дълъг период от време и повишава ефикасността и производителността. Благодарение на гладкия материал и дизайн на резервоара се предотвратява натрупването на остатъци от течния материал в резервоара или неговите стени. Оптимална употреба на обема на резервоара и лесно почистване. Резервоарът завършва с помпената система GreenFlowPlus. Следователно резервоарът може да бъде изпразван напълно чрез изпръскване. Това означава, че в него не остава никаква течност. За пълнене Endurance разполага с отделна помпена система HydroFillPlus. С помощта на подемно рамо системата HydroFillPlus може да бъде свалена надолу, което позволява машината да бъде напълнена до максималния си капацитет по удобен начин. Резервоарът се пълни бързо с най-малко 800 л/мин и максимум 1,500 л/мин! Endurance е оборудвана с мощен двигател 235 kW (320 к.с.). В комбинация със здравата щанга J-boom и шасито StabiloPlus е възможно да се работи при най-високи обороти на пръскане. Предлагат се с дължина на щангата от 24 до 54 метра. Още едно доказателство за производителност! Високата скорост на движение от 50 km/ч също осигурява висока производителност. Endurance е тясно свързана с 4E-та на растениевъдите (Ефикасност, Икономичност, Ергономичност и Екологичност), това е пръскачката Condor Endurance.

Най-голямата пръскачка, най-ниското тегло

Обемът на резервоара от 8,000 литра и работните скорости от 1 до 36 km/ч правят тази машина наистина високопроизводително „чудовище”. Благодарение на брилянтно опростения начин на разработка и дизайн, пръскачката Condor Endurance е най-леката в своя клас. Това в комбинация с гуми с височина 217 cm и ширина 710 mm осигурява на машината много ниско налягане върху почвата. Чрез избор на гуми, тя би могла да бъде управлявана дори със скорост 50km/ч, с налягане на гумите от само 1,2 bar!

Производителност

Condor Endurance има безпрецедентна производителност, от по-малко от 4,000 литра (конкуренти) до 8,000 литра, повишение от повече от 100%. Високите работни скорости до 36 km/ч и ширини на щангата до 54 метра осигуряват на Condor Endurance непостигната досега производителност. С помпената система GreenFlowPlus, оборудвана с регулатор за налягане за високи обороти и самопочистващ се филтър, плюс интелигентното местоположение на системата, гарантират изпразване на резервоара по време на пръскане и използване на целия обем на резервоара. Следователно останалите количества от неизползвана течност са вече в историята. Благодарение на високите скорости на движение по пътищата и в полето и дебит на пръскане на помпата от 380 л/мин, Вие имате висока производителност във всяка ситуация. Дали пръскате зърнени посеви в Австралия с 50 л/ха или картофи в Холандия с 300 л/ха, Condor Endurance е идеалната пръскачка.

Капацитетът на Condor Endurance

Изключителна лекота на експлоатация

Condor Endurance има много “Brilliant Simple” (брилянтно опростени) усъвършенствания, които правят експлоатацията и достъпа до машината по-лесен, по-интелигентен и по-опростен. Например, пълненето на резервоара посредством системата HydroFillPlus. Пълнене с най-малко 800 л/мин до 1,500 л/мин! Помпата е разположена на подемното рамо под машината и може да се управлява отвън. Големият просвет от земята 125 cm се запазва, когато системата е сгъната под кабината. За пръскане се използва GreenFlowPlus, компактна, опростена и лесна за достъп. Управлението на машината е изключително опростено посредством операционната система EcoTronicPlus. С един поглед наблюдавате всички функции и параметри, което прави лесно регулирането на настройките и управлението на машината.

     

Широките стълби Ви водят лесно и удобно до комфортната кабина и обширната платформа

     
Гладкият полиетиленов (PE) резервоар от8,000 литра има отвор за пълнене разположен на идеална работна височина.
Капакът на резервоара се отваря лесно и окачва удобно временно, докато работите. Благодарение на дизайна на резервоара и гладките материали той може лесно да бъде изпразван при пръскане, а останали количества от неизползвана течност са вече в историята.
       

Впечатляваща е също така системата PowerPowderJet на дъното на филтъра, която разтваря прахообразните материали бързо и лесно.

     

С помощта на дисплея на резервоара можете да управлявате системата GreenFlowPlus и лесно да следите колко вода има в резервоара. Работната платформа от неръждаема стомана, разположена до отвора на резервоара, прави презицното дозиране на материалите за защита на растенията лесно.

       

Двигателят се достига без усилие през отвора на платформата. Филтърът зад прозореца се отстранява и почиства без затруднения. 

   

Системата HydroFillPlus може да се управлява отвън: старт на пълнене, стоп на пълнене и придвижване на помпената система нагоре и надолу. Смукателният маркуч се съхранява в тръба до помпата.

   

Резервоарите за гориво и AdBlue ще намерите до кабината. На това удобно място лесно и бързо можете да пълнете резервоарите без извършване на ненужни операции. Системата GreenFlowPlus също е разположена на работна височина и лесен достъп.

   
 

 

Странично на машината ще откриете индукционния бункер. След като отворите страничния панел се включва LED осветление. Освен резервоара за измиване на ръце и голямо пространство за съхранение, от тук Вие можете да стартирате индукционния бункер, разположен на идеална работна височина. Снабден с удобна работна платформа, върху която можете без усилие и прецизно да измервате материалите за защита на растенията. Прахообразните материали разтваряйте бързо с PowerPowderJet. Управлението на индукционния бункер се осъществява чрез пуш бутони.

 

Безопасна, достатъчно количество здравословна храна при висока производителност

  • Производителност, производителност, производителност 
  • Всяка капка попада на точното място благодарение на StabiloPlus, GreenFlowPlus, BalancePlus and HighTechAirPlus
  • Брилянтно просто управление с EcoTronicPlus
Запитване за брошура

Condor Endurance

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Всички права запазени.